• La confiança en mi mateix: l’autoestima, la seguretat que ets capaç i tens tot el necessari per seguir endavant, és a la base del desenvolupament de cada persona. La confiança en un mateix, o la manca d’ella, conforma la personalitat i també la creença interior més fort de les possibilitats d’èxit i felicitat a la vida.
  • La confiança en els altres: ser digne de confiança i confiar en els altres, que facin sentir als nens que formen part d’alguna cosa que va a ajudar-los a protegir-los sempre. Tenir una família en la qual créixer sentint-se estimats, un grup d’amics amb qui compartir cada etapa i un col·legi que vetlla per ells perquè creixin segurs, els ajudarà a actuar amb determinació, sabent que poden i han de correspondre oferint al seu torn confiança a els altres.
  • La confiança en el món: prevenir l’aïllament infantil, la depressió i l’exclusió. Confiar en el món és sentir-se part d’ell, creure que un és una peça important perquè la societat progressi cap a alguna cosa millor. És fruit de la unió de les dues primeres unitats: confio en mi i sé que tots junts formem un gran equip que farà que trobi el meu lloc en el món.
0

COVID-19
Preinscripció escolar 2020/2021
Vine a conèixer el Projecte Descobert@

admin